938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

INFORMACIÓ DE L'ESCOLA

 

JPO presentació

Si vols conèixer més sobre l’oferta educativa del nostre centre, quins són els nostres projectes i els serveis que oferim, visualitza la següent presentació.

Projecte Educatiu d'Educació Infantil

El nostre projecte educatiu de l'etapa d'educació infantil podràs veure tot allò que fem a la nostra escola per a que els nostres alumnes es desenvolupin com a persones, treballant totes les seves capacitats i tenint en compte totes les múltiples intel·ligències d'aprenentatge.

Projecte Educatiu d'Educació Primària

Al llarg del següent video podràs veure com treballem a l'etapa de primària i els trets més característics del nostre Projecte Educatiu. També sentiràs les opinions dels nostres alumnes vers la manera i la forma que aprenen i treballen.

Projecte Educatiu de l'ESO

En aquest video podràs veure quin és el nostre tarannà del dia a dia a la nostra escola mitjançant la visualització d'alguns dels projectes que participem i fem a l'etapa d'Educació Secundària Obligatòria.

 

TOP