938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Escola d'idiomes EIxYOU

EIxYOU

EIxYOU 1

EIxYOU 2

EIxYOU 3

EIxYOU 4

EIxYOU 5

EIxYOU 6

EIxYOU 7

EIxYOU 8

 

E N G L I S H  F O R  B A B I E S  &  L I T T L E  E N G L I S H

Partint de la curiositat i interès pel mon que els envolta, naturalitzem la immersió en llengua anglesa mitjançant jocs, cançons, rimes, petits diàlegs... Fem que les classes es converteixin en una estona lúdica, on l'aprenentatge esdevé significatiu.

Y O U N G  L E A R N E R S ( S T A R T E R S ,  M O V E R S ,  F L Y E R S )

A partir de 6 anys, en aquest nivell es treballa perconstruir unes bases comunicatives a traves de situacions reals i quotidianes de la llengua que possibiliten aplicar-les a la vida diària. L'aprenentatge es consolida mitjançant el treball en les destresses del Listening, Speaking, Reading, Writing, les quals s'incorporen o augmenten en funció de lamillora de l’adquisició de la llengua.

P R E P A R A C I O  D E  K E T ( A 2 ),  P E T ( B 1 ),  F C E ( B 2 ) ( f o r  S c h o o l s )

A partir de 12 anys, començant pel KET (A2) (Key English Test for Schools), els/les alumnes guanyen confiança en el domini dels principis basics de l’anglès: entenent i utilitzant frases o expressions simples, presentant-se i responent preguntes senzilles personals, interactuant amb persones natives, escrivint i interpretant text os curts i simples.
Al PET (B1) (Preliminary English Test for Schools), els/les alumnes entenen i expressen opinions senzilles sobre temes abstractes i culturals, entenen informacions d'esdeveniments propers i rutinaris, i escriuen textos amb els quals estan familiaritzats.
Al FCE (B2) (First Certificate in English for Schools) mostra que els/les alumnes poden: comunicar-se eficaçment cara a cara, expressant opinions i presentant arguments; escriure un anglès clar i detallat, expressant opinions i explicant els avantatges i desavantatges de diferents punts de vista; seguiu les notícies; escriure cartes, informes, històries i molts altres tipus de text.

C O N V E R S A

Adreçat a aquelles individus amb un nivell basic de la
llengua i que vulguin desenvolupar i/o millorar les seves capacitats comunicatives orals.

 

TOP