938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

L'ESCOLA

La nostra escola

nostra escola

El Col·legi Santa Teresa de Jesús, inspirat en els principis i valors que San Enric d’Ossó i Santa Teresa de Jesús s’instaurà a la ciutat de Vilanova i la Geltrú durant la tardor del 1.884. Des d’aquest moment i amb la finalitat de promoure el ple desenvolupament de la personalitat dels alumnes, es planteja un model d’educació integral.

Aquest ofereix els medis adients per accedir i potenciar les capacitats de cadascú, ajuda a desenvolupar i integrar harmònicament els diferents aspectes de la persona respectant i orientant el seu ritme de creixement i vetlla per què dia a dia siguin més autònoms.

Llegiu-ne més...

 


Història

historia vilanova

L’escola es funda el 14 d’octubre de 1884 a Vilanova i la Geltrú. Aquest fet provoca que l’ensenyament religiós femení quedi totalment atès a la ciutat.

Llegiu-ne més...

Instal·lacions

instalacions vilanova

El nostre col·legi es troba al vell mig de la ciutat de Vilanova i la Geltrú. Durant els més de 100 anys d’història de l’edifici actual s'han anat portant a terme diverses ampliacions

Llegiu-ne més...


Serveis escolars

Gabinet Psicopedagògic
Des de fa més de 30 anys l’escola compta amb un gabinet psicopedagògic que ha anat evolucionant...

Llegiu-ne més...

Localització

mapa

Col·legi Santa Teresa de Jesús
Rambla Principal, 71 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona
Telèfon: 938 93 06 17

Llegiu-ne més...

TOP