938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Escola Teresiana

Entitat Titular: Fundació Escola Teresiana

La Fundació Escola Teresiana va ser constituïda el 29 de desembre de 2009 per la Companyia de Santa Teresa de Jesús . La seva finalitat és educativa, d'acord amb l'esperit evangèlic, la doctrina de l'Església Catòlica i el carisma teresiano de Sant Enrique de Ossó expressat en el Caràcter Propi de l'entitat fundadora, segons consta en la Carta Fundacional i Estatuts.

És una entitat privada d'àmbit estatal, amb finalitats d'interès general i sense ànim de lucre, a la qual pertanyen vint-i-dos centres de dotze comunitats autònomes.

Llegiu-ne més...


Identitat Teresiana

logo-fondo-verde

L'Escola Teresiana expressa el seu projecte educatiu a través dels seus documents institucionals:

  • Proposta Educativa Teresiana
  • Identitat Escola Teresiana
  • Missió, Visió i Valors

Llegiu-ne més...

Sant Enric i Santa Teresa

santa-teresa

Els col·legis teresians deuen el seu sentit a Sant Enric d' Ossó, fundador de la Companyia de Santa Teresa de Jesús. Enric d' Ossó va néixer el 16 d'octubre de 1840 a Vinebre (Tarragona) i va morir a Gilet (València) el 27 de gener de 1896.

Llegiu-ne més...

TOP