938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Instal·lacions

AULA-EI-P5
AULA-EP-1r
AULA-EP-3r
AULA-EP-4t
AULA-INFORMTICA
AULA-EP-6e
aula-eso-2
1644056996088
AULA-MSICA
laboratori
SALo-GIMNaS
AULA-CF
Aula-ESO
Pati-Ei-Zona-coberta
1644056996102
pati-EI-jardinera

El nostre col·legi es troba al vell mig de la ciutat de Vilanova i la Geltrú. Durant els més de 100 anys d’història de l’edifici actual s'han anat portant a terme diverses ampliacions i modificacions fins a arribar a comptar amb l’estructura i els espais actuals.

COL·LEGI SANTA TERESA DE JESÚS VILANOVA I LA GELTRÚ Centre privat concertat Més concretament, a banda de les zones comunes, el centre compta amb dues aules d’informàtica, biblioteca, aula de música, laboratori de ciències, taller de tecnologia, sala polivalent (gimnàs, sala d’actes, teatre), aula multifuncional, menjador, taller, aules-tallers, aules ordinàries específiques i auxiliars, dotades de kits multimèdia (canons i pantalles de projecció, equips d’àudio i pissarres digitals) i dos patis.

Ara bé, si féssim un passeig per les instal·lacions ens trobarem amb tres zones clarament definides, i és que, la planta baixa de l’edifici principal està ocupada per les classes i les zones comuns dels / de les alumnes d’Educació Infantil i primer cicle de Primària. Al mateix edifici, però pujant a la primera, trobaríem una zona nova inaugurada en el curs 2019-2020 amb les aules de CM i CS de primària i una altra amb els grups de 1r i 2n d’ESO, i a la segona planta trobaríem els espais utilitzats pels alumnes de 3t i 4t ESO, entre d’altres zones comuns. I ja finalment, a l’edifici de nova creació, ubicat tocant a la façana de la Rambla Principal, trobem les noves i amplies zones de treball utilitzades pels alumnes de cicles formatius, així com d’altres espais comuns per a totes les etapes i la biblioteca i el menjador de l’escola.

AULA-EI-P5
AULA-EP-1r
AULA-EP-3r
AULA-EP-4t
AULA-INFORMTICA
AULA-EP-6e
aula-eso-2
1644056996088
AULA-MSICA
laboratori
SALo-GIMNaS
AULA-CF
Aula-ESO
Pati-Ei-Zona-coberta
1644056996102
pati-EI-jardinera

TOP