938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

La nostra escola

nostra escolaEl Col·legi Santa Teresa de Jesús, inspirat en els principis i valors que San Enric d’Ossó i Santa Teresa de Jesús s’instaurà a la ciutat de Vilanova i la Geltrú durant la tardor del 1.884. Des d’aquest moment i amb la finalitat de promoure el ple desenvolupament de la personalitat dels alumnes, es planteja un model d’educació integral.

Aquest ofereix els medis adients per accedir i potenciar les capacitats de cadascú, ajuda a desenvolupar i integrar harmònicament els diferents aspectes de la persona respectant i orientant el seu ritme de creixement i vetlla per què dia a dia siguin més autònoms.

La nostra visió de l’educació, com a escola cristiana es presenta a través dels tres eixos següents:

  • La persona: Volem formar persones que aprenguin a relacionar-se i fer de la relació un mitjà per construir la seva identitat. Persones amb capacitat de crítica i argumentació, obertes a la interioritat que ens ajuda a donar sentit a la nostra vida, lliures i creatives.
  • La societat: Volem educar persones que siguin capaces de transformar la societat en una societat més justa, inclusiva i solidària.
  • El sentit religiós: Volem fer viure els valors cristians a totes les persones de la nostra comunitat i el compromís per fer d’aquest món un lloc més humà.

Cada curs elaborem les línees d’actuació de centre (Programació General) d’acord amb el Projecte Educatiu, el Reglament de Règim interior i el Projecte de Pastoral.

La constància en la innovació metodològica, el projecte multilingüe, l’atenció a la diversitat, i molts altres projectes i accions educatives han marcat les línies d’actuació en els darrers cursos.

Durant aquests més de 130 anys l’oferta educativa s’ha anat adaptant a la normativa vigent i en l’actualitat engloba totes les etapes d’educació obligatòria: segon cicle d’educació infantil, educació primària i ESO (nivells concertats), així com dos cicles formatius de grau mitjà ( nivell concertat) i un cicle de grau superior (privat)

En l’actualitat el nostre centre forma part de la Fundació Escola Teresiana que, actuant d’Entitat Titular, estableix els criteris i principis que defineixen el nostre model d’educació. Aquests queden recollits en el caràcter propi i el Reglament de Règim Interior de la FET.

 
TOP