938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Serveis escolars

GABINET PSICOPEDAGÒGIC

El gabinet està integrat per dues psicòlogues, que es coordinen amb l’Equip d’Atenció a la Diversitat del centre, amb l’Equip d’Assessorament Psicopedagògic (EAP) i amb altres serveis educatius externs:

- Xaro González, per a ESO i CF. 
- Míriam Espinàs, per a EI i EP.

Es fa una tasca personalitzada i adaptada a les necessitats que l’escola i les famílies presenten, respecte els seus alumnes i els seus fills: dificultats d’aprenentatge, conflictes familiars, aspectes conductuals…

Els casos que requereixen una teràpia més continuada són derivats a un/una psicòleg/a extern/a.


MENJADOR ESCOLAR

Els/les alumnes el poden utilitzar com a usuaris fixos (8,30 €/dia) o eventuals (9,45 €/dia).

També hi ha l’opció de comprar un talonari de 10 tiquets a 85 €.

El tiquet es treu a la recepció de l’escola, abans de les 9.30h del matí.

Menú del mes

SERVEI D’ACOLLIDA DE 8H A 9H

Organitza: l’AMPA

L’escola ofereix, mitjançant l’AMPA, un servei de permanència, de 8 a 9 h del matí, per als cursos de P3 fins a 6è d’EP.

L’import d’aquest servei serà de 40 € mensuals, i el cobrament es farà mitjançant rebut domiciliat al banc. En cas que necessitéssiu fer ús d’aquest servei alguns dies del mes (no tots), l’import serà de 4 €/dia si sou socis de l’AMPA i 7€ si no en sou. Cal tenir en compte que aquests preus es redueixen a partir del segon fill/a que faci ús del servei.

Monitora: Verónica Giménez i Rosa Fernández


PROGRAMA PROINFÀNCIA

Aquest programa va dirigit a alumnes d’edats compreses entre els 3 i 18 anys que es trobin en situació socioeconòmica desfavorida i, alhora, que necessitin una atenció personalitzada per tal d’afavorir la seva millora personal i acadèmica.

La Caixa

SALUT ESCOLAR

D’acord amb la Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya es realitzen:

 • Exploracions buco-dentals a 1r PRI i 6è.
 • Vacunes: a 6è PRI VPH 3 dosis (nenes), Antihepatitis A+B 3 dosis (tots) i Antivaricelosa 2 dosis (aquells que no l’han passat). A 2n ESO Tètanus i Diftèria

També és realitzen diferents activitats relacionades amb la salut:

 • CRIC-CROC a INFANTIL
 • Tallers de sexualitat a PRI i ESO

ASSEGURANÇA ESCOLAR D’ACCIDENTS

Els/les alumnes reben assistència mèdica si pateixen algun accident a l’escola, a les excursions, visites culturals, etc.

seguro acidentes

AJUDES A L’ESTUDI

El Centre tramita les beques i/o ajuts que ofereix l’Estat, la Generalitat, l’Ajuntament o qualsevol altra entitat.

ayudas estudio


BORSA DE TREBALL I ORIENTACIÓ PROFESSIONAL

El col·legi Santa Teresa de Jesús té la voluntat de facilitar la inserció laboral dels seus alumnes i ex alumnes, és per això que organitzem el servei de "Borsa de Treball" per a tots els alumnes interessats a accedir al mercat laboral.

Mitjançant el seguiment tutorial i la coordinació de la Borsa de Treball atenem les sol·licituds de les empreses d'acord amb el perfil professional i les condicions de treball sol·licitades.

bolsa trabajo

VENDA D’EQUIPAMENT ESPORTIU, BATES, LLIBRES I MATERIAL

La venda de l’equipament esportiu i bates de l’escola es realitzarà directament mitjançant  la web del distribuidor. Podreu accedir clicant la imatge.

batas

El funcionament de la botiga digital és senzill i intuïtiu, en ella trobareu una guia de talles que us servirà d’ajuda.

 • ENVIAMENTS: Aquelles comandes que es realitzin abans de les 14h dels dilluns de cada setmana estaran disponibles per a ser recollides a l’escola, a partir de les 15h de dijous. En el cas de les comandes urgents, disposareu d’elles en 48/72 hores, sigui a l’escola o al vostre domicili. El cost dels enviaments serà el següent: .
  • Comandes no urgents que arribin a l’escola o al domicili: gratuïtes.
  • Comandes urgents (48/72h), sigui a l’escola o al domicili, d’import menor a 180€ (IVA inclòs): 4,85€.
  • Comandes urgents (48/72h), sigui a l’escola o al domicili, d’import superior a 180€ (IVA inclòs): 1,80€.
 • CANVIS I DEVOLUCIONS: Les devolucions seran gratuïtes i hauran de sol·licitar-se mitjançant la pàgina web en un termini màxim d’un mes des de la recepció de la comanda. La mercaderia a retornar, s’entregarà a l’escola sempre en bon estat i mantenint l’etiqueta original. L’escola farà d’intermediària i no podrà recollir les peces que no compleixin aquestes condicions. La família haurà de portar imprès l’albarà de devolució que genera la pàgina o còpia de la comanda inicial que es lliura en el moment de recollir la compra. En cas de voler/necessitar realitzar algun canvi, es procedirà de la mateixa forma, sent necessari fer la compra de la peça o talla que es necessiti.

Per a qualsevol consulta o incidència, no dubteu a contactar amb l’Administració del centre mitjançant el correu Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.


ASSEGURANÇA PEL PORTÀTIL DE L’ALUMNAT

Es posa a disposició de les famílies un servei externalitzat d'una assegurança per als portàtils nous comprats a la botiga PCbox, ubicada a la Rambla Castell 51, de Vilanova i la Geltrú.

portatil vilanova

 
TOP