938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

LA INNOVACIÓ COM A PART ACTIVA DEL PROCÉS D’APRENENTATGE DE L’ALUMNE/A

El nostre pla d’estudis combina diversitat, profunditat i dinamisme. Des de les diferents matèries, a l’etapa de l’ESO, l’alumnat és protagonista del seu propi aprenentatge en tot moment. Acompanyem els i les joves a descobrir els seus talents i fortaleses a través de les intel·ligències múltiples i l’autonomia personal.
Fem ús d’aplicacions digitals interactives i potenciem el treball en equip. També promovem despertar l’esperit crític a través de l’aprenentatge basat en problemes, rutines de pensament i avaluació formadora i formativa perquè l’alumnat sigui conscient del seu procés formatiu. Guiem el nostre alumnat establint rols en els debats a l’aula, treballem l’educació emocional com a motor per gestionar el benestar personal i social. Volem fer créixer persones perquè siguin capaces de desenvolupar-se en entorns saludables i convertir-se en agents del canvi i, per això, la innovació hi té un pes imprescindible.
Ser ciutadanes globals ens connecta amb la realitat, amb el món, amb qui som. “Oblidaran el que vas fer, oblidaran el que vas dir; però mai oblidaran el que els vas fer sentir” (Maya Angelou). A través d’aquesta filosofia, els noies i noies aprenen amb metodologies actives, necessàries perquè l’aprenentatge sigui significatiu i, per tant, perenne.
La creativitat és part del nostre dia a dia: l’art, la música, els projectes multilingües, l’anàlisi de pel·lícules, l’accés a la lectura des de diferents gèneres literaris, el projecte Design for change, l’intercanvi de cartes de parla francesa amb altres països, el teatre, la cultura clàssica, el laboratori, les ciències i el joc com a eix vertebrador i motivador per a l’aprenentatge i per afrontar nous reptes.

innovacio-ESO-1
innovacio-ESO-2
innovacio-ESO-3
innovacio-ESO-4
innovacio-ESO-5
innovacio-ESO-6

TOP