938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

ALUMNAT ACTIU!

Els protagonistes de l’aprenentatge són els/les alumnes, motiu pel que als Cicles Formatius intentem que aprenguin a partir de dinàmiques on puguin observar, fer i expressar de manera crítica i realista tots aquells continguts relacionats amb el dia a dia.
Activitats com “roleplayings”, on cal posar-se a la pell de les tasques que durà a terme l’alumnat en un futur i fer d’aquesta manera simulacions de realitat, fins a debatre amb el grup d’iguals de tots aquells temes d’actualitat i relacionats amb els continguts dels mòduls a l’aula posant en pràctica les habilitats socials, són dinàmiques que es treballen de manera activa a les aules dels Cicles Formatius. D’altres, com dinàmiques per treballar les emocions i la resolució de conflictes, posant el focus en cada individu i a la vegada vetllar per la cohesió grupal, també cobren importància en el nostre centre.
En definitiva, als Cicles Formatius utilitzem una metodologia que posa en pràctica tot allò que en un futur serà necessari per desenvolupar unes aptituds i actituds davant del món laboral i personal.

actiu 1

TOP