938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

L’HERÈNCIA DE JACQUES DE LUSIGNAN JA ESTÀ EN MANS DE L’ALUMNAT D’ACTIVITATS COMERCIALS

Jacques de Lusignan, un noble francès amb una fortuna incalculable ens ha deixat recentment als 93 anys.
No se li coneixia família directa. Tan sols el seu majordom en sabia dels seus secrets: música, lectura i viatges. En aquest ordre.
Just la setmana de Carnaval, l’alumnat de 1r d’Activitats Comercials va rebre la sorprenent notícia que, malgrat que no se li coneixien familiars propers, en aquell grup era possible que existís algun possible hereu/hereva de la fortuna, però no seria senzill aconseguir-la.
Utilitzant un scaperoom caldria superar tot un seguit de proves per tal de convertir-se en afortunats hereus o hereves.
Missatges encriptats, cadenats, pistes ocultes, codis Morse… dos hores de reptes i de diversió per aconseguir poder obrir un cofre del…del que ningú en sabia el seu contingut, però que tan sols un grup “podria gaudir”.
Finalment, el treball cooperatiu dels diferents grups ajudaria a obrir el cadenat i descobrir el contingut del cofre secret.
La sessió havia servit per assolir uns continguts treballats a l’aula utilitzant una metodologia més significativa per l’alumnat. Aprenem amb el joc.

scape3
scape6
scape2
scape5
scape1
scape4

 

 
TOP