938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

PROJECTE RE@ACCIONA 11a Edició

Aquest curs l’alumnat de 3r A i de 3r B han participat, novament, al Projecte Reaccion que promou la Regidoria de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Vilanova.

L’objectiu és apropar als nois i noies al coneixement dels Objectius de Desenvolupament Sostenible-Agenda 2030 de Nacions Unides per garantir el respecte dels Drets Humans a tot el món.

El treball consisteix en la gravació de curtmetratges. Cada grup classe ha triat un dels objectius i han elaborat els guions, han preparat vestuari, atrezzo i finalment han realitzat les gravacions.

3r A ens ha presentat el curtmetratge “Tu i jo” que treballa l’objectiu del Benestar i la Salut, i 3r B amb “Pròximament...” ha treballat amb l’objectiu d’Acció Climàtica.

Tot el procés ha estat acompanyat pel Jaume i la Maïa del “Taller de Cinema”.

El dilluns dia 30 de maig es va fer a l’Auditori de la nostra ciutat la gal·la de presentació de 10 curts elaborats per diferents escoles i instituts de la ciutat.

Una manera diferent d’aprendre i treballar valors que la nostra escola considera prioritaris com la solidaritat, la conscienciació social, la cooperació, la visió crítica...

Novament podem dir que ha estat una gran experiència i oportunitat per als nostres alumnes. Gràcies per la feina feta.

reac1

reac2

reac3

reac4

reac5

reac6

reac7

TOP