938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

ACTE DE COMIAT-GRADUACIÓ ALUMNAT 4T ESO

El dia 22 de juny, darrer dia de classes, s’ha celebrat l’acte de comiat-graduació de les noies i nois que acaben l’etapa d’Educació Secundària a la nostra escola.

Ha estat una estona molt emotiva on hem pogut sentir paraules d’ànim i comiat per part de la tutora de 4t B i del tutor de 4t A, de les Direccions General i Acadèmica, de la presidenta de l’AMPA i de representants de l’alumnat acompanyats per les famílies i el professorat.

Alguns noies i noies porten a la nostra escola des de l’inici de la seva escolarització a P-3, altres s’han anat incorporant durant les diferents etapes i des de l’escola volíem dedicar-los aquest petit homenatge.

Gràcies a la generositat de la Parròquia de Sant Joan hem pogut celebrar-ho en aquest espai que, com en altres ocasions, ha estat un magnífic lloc per compartir aquesta trobada.

L’acte ha finalitzat amb l’entrega de diplomes i d’un petit recordatori a tot l’alumnat. Després totes i tots hem pogut gaudir d’un piscolabis preparat per l’AMPA del centre.

Desitgem que el nou camí que emprenen aquests nois i noies estigui ple d’èxits personals i professionals. Bon viatge i molta sort de part de tot el personal de l’escola.

comiat4 1

Comiatdiscuros

IMG 5904

IMG 5911

IMG 5913

IMG 5921

IMG 5922

IMG 5908

 

 

 

 

 

TOP