938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Projecte: Viatgem a l'Antàrtida

Els alumnes de 3r Onades i Fars participen en un projecte organitzat per Catalunya Ràdio.
Dos periodistes d'aquesta cadena, Domènec Subirà i Jose Antonio Rodríguez, viatgen a l'Antàrtida per poder viure una experiència única i acompanyar a diferents científics per poder veure com és la seva vida a unes terres sense contaminació.
Els alumnes de la nostra escola han estat investigant tot el que envolta aquest continent mitjançant la lectura del llibre "Antàrtida: El continent dels prodigis". Una vegada van aprendre coses com: el Pas de Drake, la gran barrera de gel, la banquisa, la fauna, existència de volcans... es van repartir en petits grups per tal d'anar més enllà i formular més preguntes. Gràcies al Domènec i al Juanjo, que ens vam connectar per videoconferència, ens van poder resoldre totes aquestes incògnites.
Per altra banda, abans de marxar li van donar una bandera elaborada pels alumnes per plantar-la a l'Antàrtida i d'aquesta manera fer present la nostra escola al continent.
Per finalitzar el projecte, els dos protagonistes vindran a l'escola a fer-nos una visita i explicar-nos la seva experiència.
Moltes gràcies per aquesta oportunitat que ens heu donat.

Antartida-Foto-bandera
Antartida-videoconferencia-2
Antartida-Fars-pinguis
Antartida-videoconferencia-1
Antartida-Onades-pinguis

TOP