938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

CASAL D'ESTIU 2022-23

Benvolgudes famílies,

De ben segur que moltes de vosaltres ja esteu començant a organitzar l’estiu, per aquest motiu ens posem en contacte amb vosaltres amb la intenció d’informar-vos del nostre casal d’estiu 2023. Un espai d’aprenentatge i diversió a parts iguals.

Aquesta edició us oferim la possibilitat que els vostres fills i filles assisteixin i gaudeixin del casal d’estiu que realitzem conjuntament amb l’escola el Cim, organitzat i dirigit per l’entitat +klleure. Una empresa creada al 2011 i amb llarga experiència gestionant serveis de lleure i activitats esportives.

Les inscripcions les podeu fer clickant aquí

(Seleccionant el municipi de Vilanova i l’Escola El Cim)

Fulletó informatiu

https://meskelleure.tpvescola.com/Pre-Formulari.aspx

Enguany la temàtica del nostre Casal es centra en “UN UNIVERS PER DESCOBRIRen el qual, mitjançant tota mena de recursos didàctics i socioculturals , volem que els infants aprenguin i gaudeixin de les diferents activitats, entre d’altres destaquem: nit de bivac, una sortida al Salting, robòtica, planetari mòbil, tallers, gimcanes, esports, possibilitat de fer unes colònies... i moltes sorpreses més!

Els continguts pedagògics estan dissenyats per monitor@s titulats, amb una demostrada experiència en el sector del lleure i l’entorn educatiu.

Us adjuntem el projecte pedagògic, on hi podreu trobar tota la informació de les activitats, serveis, tarifes i informació general.

Aquest estiu els nens i les nenes estaran a les estances de l’escola el Cim i accediran al casal per la porta del pati ubicada a la Carretera General a la bora del xamfrà amb la Rambla Principal.

Aprofitem per recordar-vos les dates més significatives:

  • Inscripcions online del 17 d’abril al 9 de juny.
  • Reunió informativa telemàtica el 15 de juny a les 16h per Meet.
  • Realització del casal del 26 de juny al 28 de juliol. (inscripcions per setmanes).

Com en els darrers anys, hi ha la possibilitat de sol·licitar subvencions per tal de participar-hi, amb la voluntat de garantir la igualtat d'oportunitats i que tots els infants i joves de la nostra ciutat puguin gaudir d'activitats de lleure educatiu i esportives aquest estiu.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú convoca dos tipus de subvencions: una per a les activitat activitats del mes de juliol i el servei de menjador adreçades a famílies; i l’altra, per a la contractació de monitoratge de suport per a infants, adolescents i joves amb diversitat funcional adreçada a les entitats organitzadores.

El termini per sol·licitar les subvencions és fins l’1 de maig. Tota la informació, documentació a presentar, convocatòria i legislació la podeu trobar a  Subvencions per activitats d'estiu.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta.

Escola Les Tereses

TOP