938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Cicles Formatius

CFGS Educaio InfantilQuè són els Cicles Formatius?

Els Cicles Formatius són una modalitat d’estudis que es caracteritza per capacitar als i les estudiants amb aquelles competències professionals que permetin realitzar les tasques pròpies d’una professió.

Considerem que els cicles formatius són un pont entre el centre i l’empresa i estan dissenyats tenint en compte les necessitats reals i actuals del sistema productiu.

En el nostre centre trobareu:

  • Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Activitats Comercials
  • Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gestió Administrativa
  • Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil

Tots ells tenen una durada de 2000 hores, és a dir, l’equivalent a 2 cursos acadèmics.

S'organitzen en mòduls professionals (assignatures) de formació teòrico pràctica, exclusivament professionalitzadors.

S'han dissenyat tenint en compte les necessitats reals i actuals del sistema productiu, partint dels perfils de competència professional que defineixen l'estudi del sector i la col·laboració de les organitzacions productives.

A més a més, el nostre centre ofereix la possibilitat de cursar ambdós cicles de grau mitjà en modalitat DUAL, aquella que combina la formació en el centre amb la formació en les empreses. Per més informació, clica aquí.

Podràs trobar més informació sobre els diferents mòduls, la seva durada així com molta més informació als següents enllaços:

 

CFGS-EI-5
CFGS-EI2
CFGS-EI3
CFGS-EI4
CFGS-EI6
CFGS-EI7
CFGS-EI8
CFGS-en-Educacion-Infantil

A més a més, és important destacar que els nostres Cicles formatius de grau mitjà estan adherits al programa Erasmus+, una nova experiència internacional que fomenta que  l'alumnat pugui viure una internacionalització dels seus estudis, oferint la possibilitat de desenvolupar i compartir experiències i coneixements en empreses i institucions d'altres països. 

 
TOP