938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Projecte Agenda 21

Amb el lema PENSA GLOBALMENT, ACTUA LOCALMENT que ens acompanya des de fa molt de temps i que, enguany, també es treballarà des del lema proposat per la FET, l’escola vol promoure una sèrie d’accions que ens ajudin a cuidar-nos i així cuidar del nostre entorn. Demanem una implicació profunda per part de tota la comunitat educativa, per tal que aquest projecte s’integri plenament en el nostre fer diari i no es tracti només d’una activitat aïllada.

PROPOSTES:

  • proyecto agenda 21

    Participar i col·laborar en les iniciatives que es proposin des del grup organitzador d’Agenda 21 de Vilanova i la Geltrú (Mostra d’obres d’art reciclades, trobades Inter escolars de primària i secundària...).

  • Mantenir la iniciativa de reduir els residus en els esmorzars.

  • Creure que podem crear un món millor i per això dedicarem, conjuntament amb la Pastoral del Centre, un quart d’hora de pregària al mes a reflexionar sobre el lema: LA TERRA ÉS CASA NOSTRA. 

  • Fer conèixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS. 2030).

  • Realitzar una activitat sobre residus a tots els cursos d’infantil i primària.

TOP