938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Projecte amb "El llibre sota el braç"

proyecto llibreContinuem amb les accions de voluntariat que estaran de nou presents aquest curs al nostre centre mitjançant el projecte "Amb el llibre sota el braç", el qual ens arriba de mans de la FECC (Fundació d'Escoles Cristianes de Catalunya) amb la col·laboració de LEXCIT (Lectura per a l’èxit educatiu) de la Fundació Jaume Bofill.

L'objectiu principal que es persegueix participant en aquest projecte és el de motivar i potenciar la lectura dels nens i nenes a través de l'acompanyament en petits grups.

L'activitat es realitza en el mateix centre i hi col·laboren persones que, de forma voluntària, hi dediquen una hora setmanal. Aquest any només podrem oferir el projectes pels alumnes de 3r de primària.

Les activitats que es duen a terme a les sessions són molt diverses, motivadores i enriquidores, tant per als propis alumnes com per als mateixos voluntaris. Els alumnes participants llegeixen i comenten tot tipus d'escrits: còmics, contes, diaris, suplements, llibres de tot tipus, revistes... Es tracta de gaudir fullejant, mirant i escollint aquells llibres que més els atrauen, llegir-ne fragments als seus companys en veu alta, tenir estones per gaudir de la lectura en silenci, explicar el què i el per què han gaudit llegint, ampliar el seu vocabulari, enriquir les seves expressions i tot això en petit grup i amb la companyia de la persona voluntària.

TOP