938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Projecte d’Atenció a la Diversitat

Durant el Curs 22-23 ... Seguirem insistint a fer que TOTHOM tingui OPORTUNITATS per a que des de les diferents CAPACITATS fem de la nostra escola un espai inclusiu i divers.

  • proyecto atencio diversidad

    Insistir, juntament amb l’equip d’Innovació, en que podem avaluar de diverses formes, sobretot als alumnes amb PI: no tractant-se d’aprovar automàticament, sinó basant-nos en els objectius proposats i les activitats i metodologies adaptades.

  • Convidar entitats de la ciutat que facin difusió dels seus serveis a partir de possibles temes que ens preocupen o interessen.

  • Donar a conèixer la reflexió sobre Innovació i AD, les propostes que han sortit de la reflexió.

  • Recordar les característiques i les estratègies metodològiques que hem de tenir en compte amb els diferents trastorns amb els que ens trobem (dislèxia, discalcúlia, TDAH, TDA, TEA…) presentant les infografies elaborades.

 

TOP