938 93 06 17
Plataforma Educamos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Projecte d'Innovació

L’escola que somiem és una escola on es creen relacions i vincles, més enllà dels aprenentatges. Somiem amb una escola, on les persones (alumnes, famílies i treballadors i treballadores del centre) formem una xarxa que permet que ningú caigui, que ningú es quedi fora i que impulsa ben amunt, donant ales per volar. Una xarxa on tots i totes som protagonistes junt  amb els altres, per un objectiu comú: la de fer dels nostres infants i joves transformadors de la realitat, que treballin per construir un altre món possible i necessari.

Perquè tots i totes som UNA SUMA BRILLANT.

projecte innovacio vilanova

  • Formar a les famílies en el coneixement i l’ús de les eines TIC que fan servir els seus fills i filles. Vam voler ampliar aquesta formació a altres metodologies, a més de les eines TIC. Hem estat fent buidatge de les necessitats de les nostres famílies, per etapes, expressades pels mestres de l’escola i volem donar forma a aquesta proposta.

  • Continuar amb la formació al professorat sobre: grups cooperatius i avaluació. Aquestes sessions han quedat ajornades per poder aprofitar les hores per programar i crear activitats tenint en compte el nou currículum i la LOMLOE.

  • Compartir sessions de qualsevol metodologia als que necessitin veure en directe com es porta a terme.

  • Fer seguiment i/o recordatori de les formacions fetes sobre altres metodologies, eines TIC, treball cooperatiu, avaluació…

  • Seguir reflexionant sobre el que fem, perquè ho fem i com ho fem.

 

TOP